Over ons

Ieder bedrijf, groot of klein, heeft vragen die beantwoord moeten worden.  En om die vragen te beantwoorden is data nodig. Soms zijn de vragen eenvoudig, zoals wat de omzet van vorige maand was. Maar wat nu als het gaat om complexere vraagstukken waarbij het antwoord niet zomaar uit het ERP of CRM systeem komt rollen? En waar misschien zelfs nog wel eerst data voor verzameld moet worden? Wie maakt dan de tools hiervoor of verknoopt de benodigde data aan elkaar en maakt de analyses? Dat is waar wij in beeld komen! Ongeacht welke software u op dit moment gebruikt.

Maar daar houdt data niet op want iedere werknemer werkt met data. Iedere werknemer ontvangt en verwerkt data, teneinde zijn job goed te kunnen doen. Uiteraard op kantoor, maar ook in de werkplaats. Office-DTC ontwikkelt tools waarmee benodigde informatie sneller beschikbaar is, of data sneller verwerkt kan worden. Deze oplossingen zijn op maat gemaakt en sluiten daarom altijd aan bij uw huidige softwarepakketten.

Uiteraard worden in ieder bedrijf op alle niveau’s ook op eigen initiatief analyses gemaakt waarbij een veel gebruikte tool Microsoft Excel is. Omdat wij data-driven zijn, en graag mensen de kunst van het datamodelleren bij brengen bieden wij ook Excel trainingen aan. En in tegenstelling tot andere aanbieders wordt u bij ons niet geleid door de groep maar leert u alléén dat wat u nodig heeft. Praktijkgericht en op uw eigen tempo.

Wij zijn Office-DTC, data-driven professionals voor Development, Training en Consulting.

Info